23.01.2018

Ghid complet al pietrelor semipretioase si al puterilor lor magice

agata chihlimbar diamant coralPietrele semipretioase sunt renumite pentru puterile lor magice si sunt foarte bune talismane care servesc la indepartarea raului si atragerea norocului. Iata aici un ghid al pietrelor semipretioase si a relevantelor lor puteri:

AGATA - Asociata cu viata lunga, sanatatea, constanta. E foarte utila celor nascuti in zodia Taurului si a Gemenilor.
CHIHLIMBARUL - Inzestrat cu puteri vindecatoare. De un mare ajutor pentru cei nascuti in Gemeni si Leu.
AMETISTUL - Protejeaza impotriva atacurilor psihice, a cosmarurilor si depresilor. Util in special celor nascuti in Pesti si Berbec.
BERILIUL - Asigura o . Ii ajuta in special pe cei nascuti in zodia Balantei.
casnicie fericita
HEMATITUL - Te protejeaza de barfe, impiedica tradarea si santajul. De mare ajutor celor nascuti in zodia Berbecului si Scorpionului.
CORALUL - Il protejeaza pe purtator de lipsa de grija a lui insusi si a celorlalti. De asemenea, o piatra protectoare impotriva pericolelor si riscurilor pe mare. Ii ajuta in special pe cei nascuti in Taur.
DIAMANTUL - Bine cunoscut pentru asocierea lui cu casniciile lungi si fericite. De asemenea da putere, onoare, curaj , prestigiu. Deosebit de folositor celor nascuti in Leu si Scorpion.

32 de comentarii :

  1. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
     ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
    1) vrăji vrăji
    2) Vrăjile pierdute de dragoste
    3) Vrăjile de divorț
    4) Vrăjile căsătoriei
    5) Vraja de legare.
    6) vrăji de rupere
    7) Înlăturați un iubit trecut
    8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
    9) doresc să-ți satisfacă iubitul
    Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. AVERTIZARE:

    Atentie ca vreau sa trimit o informatie importanta oricui citeste asta acum, fereste-te de rotile false de vraja, caut de ajutor de peste 3 ani, nimeni nu a fost in stare sa ma ajute. Numele meu este Elayne White și sunt din Canada, vreau să vă împărtășesc adevărata mea poveste de viață aici, de dragul persoanelor care suferă de aceeași problemă ca mine, sunt fără copil de 9 ani de la căsătorie, iar soțul meu m-a părăsit pentru că nu puteam să-i dau un copil și ieșeam cu o altă doamnă, plângeam zi și noapte pentru că îmi place atât de mult soțul meu și căutam ajutor peste tot, până luna trecută am văzut un comentariu similar pe Internet împărtășit de o femeie care le cere oamenilor să-l contacteze pe dr. Ogundele pentru orice fel de ajutor, așa că l-am contactat rapid pentru a mă ajuta, dr. Ogundele mi-a răspuns și mi-a spus că problemele mele s-au terminat, așa că l-am crezut după 24 de ore, mi-a spus că este terminat imediat. Am primit un apel de la soțul meu care mi-a cerut să-l iert, i-am acceptat rapid scuzele, aceasta a fost luna trecută, de la întoarcerea soțului meu sunt fericit să spun că sunt însărcinată astăzi, iar doctorul Ogundele l-a readus pe soțul meu pentru mine 24 de ore cu puterile lui și mi-a dat plante pentru a-mi curăța corpul sistem pentru o fertilitate rapidă, spun asta pentru că i-am spus că voi împărtăși numele lui la Radio și pe Internet pentru ca oamenii să știe despre munca sa bună, pentru cei care vor să-i mulțumească pentru mine sau pentru cei care au nevoie de soluție pentru problemele lor, contactați-l prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp și Viber Chat: +27638836445..

    RăspundețiȘtergere
  4. OMG, nu știu doar să exprim acest lucru, sunt atât de fericit că mi-a revenit iubirea care m-a lăsat pentru 4 ani pe care această doamnă a făcut-o mult în viața mea și o iubesc atât de mult pentru că a adus lumină în viața mea și amândoi trăim împreună, în dragoste și în fericire, într-o zi, ea tocmai a venit și mi-a spus că nu mai este interesată de mine, am fost atât de surprinsă pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, dar am decis să mă pledez cu ea, dar a insistat să nu mai fie cu mine , am iubit-o atât de mult și i-am promis să nu plec, pentru că această doamnă este ca o binecuvântare a vieții mele, așa că am căutat cum să o recuperez înapoi, am luat legătura cu niște rulouri de vrăji false care s-au întâmplat înșelătorii, dar într-o zi credincioasă mă uitam la televizorul meu și am văzut o doamnă pe nume SARA, care mărturisește cum a ajutat-o ​​dr. Ogundele, am fost atât de surprinsă imediat, am luat numărul de telefon al doctorului ogundele și l-am scris pe WhatsApp și i-am spus cum am primit numărul lui și eu am nevoie și de ajutor, apoi i-am spus problemele mele, a râs doar de mine t și mi-a spus că va reveni la mine în 24 de ore cât timp l-am contactat, nu m-am îndoit deloc pentru că ceea ce am văzut m-a făcut să-l cred și am crezut că mă poate ajuta și atunci am decis să aștept, în următoarele 24 de ore pe care mi le-a spus că am primit un apel de la ea care mi-a cerut iertare, am fost atât de surprins și am fost și fericit, acum suntem din nou îndrăgostiți și din fericire, prietenii mei de acolo mai curând voi spune asta în stația de radio pentru ca oamenii să știe mai multe despre el, deoarece acest om este grozav. dacă aveți nevoie de ajutorul său, îl puteți contacta prin e-mail: ogundeletempleofsolution@gmail.com și WhatsApp sau Viber Chat: +27638836445.

    Numele meu: White
    Țara: Finlanda

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau să-i mulțumesc dr. IYIAFO că m-a ajutat să-mi revin fostul după despărțire. Marele DR IYIAFO poate rezolva și o mulțime de probleme conjugale și multe altele. Trimiteți-i prin e-mail via iyiafoumuomumu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau să depun mărturie despre marele vrăjitor, numit Dr. wight master, soțul meu, iar eu suntem căsătoriți de 5 ani acum nu avem un copil, iar medicul ne-a spus că nu pot naște, pentru că uterul meu a fost deteriorat din cauza abuzului de droguri cu prescripție, acest lucru m-a îngrijorat și soțul meu nu a fost fericit, așa că a decis să se căsătorească cu o altă fată și să divorțeze de mine, eram atât de trist că mi-a povestit prietenului meu, mi-a povestit despre o casă vrăjitoare puternică, pe care a dat-o eu adresa lui de e-mail Ei bine, nu cred niciodată asta, deși am decis doar să o încerc și mi-a spus că va dura 48 de ore să-mi aduc soțul înapoi la mine și voi rămâne însărcinată, m-am îndoit de el în a 3-a zi, soțul meu s-a întors la mine și a plâns, a spus că nu dorește divorț la 3 săptămâni după ce medicul a confirmat că sunt însărcinată, vă poate ajuta, de asemenea, să-l contactați la adresa de e-mail v la: wightmagicmaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Laimė yra viskas, ką matau dabar. Niekada negalvojau, kad aš ir mano draugas mes vėl susivienijame. Po to, kai buvau su juo 5 metus, jis išsiskyrė su manimi, padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet viskas be reikalo, aš jo norėjau. Dėl meilės jam aš visko maldavau, pažadėjau jam, bet jis atsisakė, paaiškinau savo problemą kam nors internete ir ji pasiūlė man geriau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man balsuoti burtažodis, kad jį sugrąžintų, bet aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti, išsiųsdavau el. laišką į rašybos keitiklį ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš 3 dienas, kai jis atiduos rašymas ir stebėtinai trečią dieną, tai buvo apie 16 val., mano buvęs man skambino, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį jis mane labai myli, aš buvau toks laimingas ir ėjau pas jį, štai kaip mes pradėjome gyventi nuo to laiko vėl laimingai kartu pažadėjau, kad visiems, kuriuos žinau, kurie turi santykių problemų, aš tam žmogui padėsiu nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą rašybos keiksmažodį, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visų ten esančių netikrų, visiems, kuriems reikalinga rašybos keitiklio pagalba, jo el. pašto adresas (drodion60@yandex.com) arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeris +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  8. Laimė yra viskas, ką matau dabar. Niekada negalvojau, kad aš ir mano draugas mes vėl susivienijame. Po to, kai buvau su juo 5 metus, jis išsiskyrė su manimi, padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet viskas be reikalo, aš jo norėjau. Dėl meilės jam aš visko maldavau, pažadėjau jam, bet jis atsisakė, paaiškinau savo problemą kam nors internete ir ji pasiūlė man geriau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man balsuoti burtažodis, kad jį sugrąžintų, bet aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti, išsiųsdavau el. laišką į rašybos keitiklį ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš 3 dienas, kai jis atiduos rašymas ir stebėtinai trečią dieną, tai buvo apie 16 val., mano buvęs man skambino, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį jis mane labai myli, aš buvau toks laimingas ir ėjau pas jį, štai kaip mes pradėjome gyventi nuo to laiko vėl laimingai kartu pažadėjau, kad visiems, kuriuos žinau, kurie turi santykių problemų, aš tam žmogui padėsiu nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą rašybos keiksmažodį, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visų ten esančių netikrų, visiems, kuriems reikalinga rašybos keitiklio pagalba, jo el. pašto adresas (drodion60@yandex.com) arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeris +2349060503921

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai nevoie de o casetă de vrăji care să-i readucă fostul soț, soție, iubit?

    Inbox me today drnazeemspelltemple@gmail.com, astfel încât să putem lucra împreună
    și aduce-l înapoi, pentru tine și să trăim fericiți împreună după cum doriți
    contactați-mă dacă aveți nevoie de acestea mai jos:

    (1) Vraja pentru promovare la birou
    (2) Vrei să-i aduci înapoi iubitul, soțul, soția
    (3) Vraja pentru a face pe cineva să facă tot ce vrei pentru tine
    (4) Vraja pentru sarcină
    (5) Vraja pentru a opri Visele rele
    (6) Vraja de a obține bani
    (7) Aveți întotdeauna coșmaruri?
    (8) Doriți să vă opriți divorțul?
    (9) Îți este greu să câștigi o cauză în instanță?
    (10) Vindecarea pentru HIV și SIDA?

    Trimiteți-mi un e-mail drnazeemspelltemple@gmail.com

    Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați drnazeemspelltemple@gmail.com chiar acum

    Dr. Nazeem .......

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai nevoie de o casetă de vrăji care să-i readucă fostul soț, soție, iubit?

    Inbox me today drnazeemspelltemple@gmail.com, astfel încât să putem lucra împreună
    și aduce-l înapoi, pentru tine și să trăim fericiți împreună după cum doriți
    contactați-mă dacă aveți nevoie de acestea mai jos:

    (1) Vraja pentru promovare la birou
    (2) Vrei să-i aduci înapoi iubitul, soțul, soția
    (3) Vraja pentru a face pe cineva să facă tot ce vrei pentru tine
    (4) Vraja pentru sarcină
    (5) Vraja pentru a opri Visele rele
    (6) Vraja de a obține bani
    (7) Aveți întotdeauna coșmaruri?
    (8) Doriți să vă opriți divorțul?
    (9) Îți este greu să câștigi o cauză în instanță?
    (10) Vindecarea pentru HIV și SIDA?

    Trimiteți-mi un e-mail drnazeemspelltemple@gmail.com

    Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați drnazeemspelltemple@gmail.com chiar acum

    Dr. Nazeem .......

    RăspundețiȘtergere
  11. Cum am putut să-mi salvez căsnicia.
    Sunt căsătorit și am vârsta de 35 de ani, sunt din Monaco. Sunt căsătorit de 7 ani cu soțul meu Kennedy, avem 2 copii. Căsnicia mea cu soțul meu a fost întotdeauna minunată până când un terț nu a intrat totul de nicăieri. Totul a început când am început să observ apropierea dintre Jonathan și așa-zisul său secretar. Chiar mă apropiam de el în legătură cu secretarul și zice că sunt doar prieteni. Știam că toate acestea sunt minciuni în ziua în care am văzut niște mesaje de dragoste pe telefon de la secretarul său, l-am confruntat în legătură cu el, imediat el s-a evazat întrebându-mă ce drept trebuie să mă tem cu telefonul său, i-am spus că voi raporta el și secretarul directorului companiei sale, imediat m-au dat să mă aud când am auzit și au început să mă bată, copiii noștri chiar au început să plângă. În ciuda atitudinii sale, eram încă cu el, a încetat să doarmă acasă uneori, în măsura în care chiar s-a împachetat din casă și a început să plece cu secretarul său, m-a abandonat cu copiii noștri. Eram în lacrimi, nu aveam pe nimeni să alerg pentru că tot ce îmi doream era ca soțul meu să se întoarcă acasă, până când m-am întâlnit cu dr. Ajayi, el mi-a spus că cauza problemelor mele a fost că o vraja rea ​​a fost aruncată soțului meu că nu erau ochii lui limpezi Mi-a spus că urmează să arunce niște vrăji și soțul meu se va întoarce la mine și mi-a spus ce voi face. Sunt mândru să spun că nu au trecut până la șapte zile când soțul meu s-a întors acasă cerșind și atât de sobru, familia mea este din nou împreună. Mulțumesc Dr Ajayi îl puteți contacta prin numărul său Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Astăzi majoritatea oamenilor suferă de dureri în diferitele lor relații, deoarece este dificil să renunți la dragostea adevărată, uneori ne prefacem că suntem în regulă, dar nu este ceea ce este. Pentru a obține o persoană dragă, încercăm, de asemenea, să recâștigăm bucuria și fericirea din cauza legăturii pe care ați creat-o de-a lungul anilor. Dr. Egwali este aici pentru a ajuta inimile frânte, deoarece, prin vrăjile sale puternice de dragoste, este capabil să redea o viață de dragoste care a dispărut, așa cum am încercat-o și am crezut că sunt un martor viu astăzi. Mă adresez persoanelor cu relații similare sau traume conjugale să îl contacteze cât mai curând posibil pe WhatsApp la +2348122948392 sau prin intermediul
    Trimiteți un e-mail /dregwalispellbinder@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Iubitul meu și cu mine ne-am iubit atât de mult, încât relația noastră a fost cu adevărat uimitoare și am aflat că nu vom putea face niciodată unul fără celălalt. Deși l-am iubit atât de mult, nu am știut niciodată că s-a săturat de relație și a fost interesat de cel mai bun prieten al meu. S-a despărțit de mine și am fost devastat, mi-am strigat ochii înainte să mă culc în fiecare seară, viața și visele mele au fost spulberate până când am intrat în contact cu un vechi prieten de-al meu, care apoi mi-a prezentat vraja magică a doctorului Egwali. Dr. Egwali mi-a dat instrucțiuni despre ce să fac și am urmat-o strict și mi-a spus că iubitul meu se va întoarce la mine cerșind în 24 de ore. Prietenul meu a venit la mine cerșind și plângând în genunchi și l-am acceptat înapoi. Îți mulțumesc dr. Egwali pentru lucrările tale minunate. Dacă aveți o astfel de problemă sau mai rău, contactați-L prin e-mail: (Dregwalispellbinder@gmail.com) sau WhatsApp:+2348122948392 și nu veți regreta niciodată că l-ați întâlnit.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am realizat că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu mi-a dezvoltat multă ură. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el m-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

    wightmagicmaster@gmail.com

    .com Îl poți și Whatsapp:
    +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  15. nu-mi venea să cred că mă voi reuni vreodată cu fostul meu iubit, eram atât de traumatizat, rămânând singur, fără corpul care să rămână lângă mine și să fiu cu mine, dar am fost atât de norocos într-o anumită zi să întâlnesc acest lucru dr. puternic, vrăjitor Dr Wight, după ce i-a spus despre situația mea, a făcut tot posibilul uman ca să vadă că iubitul meu se întoarce la mine, într-adevăr, după ce a lansat vraja, fostul meu iubit a revenit la mine mai puțin de 48 de ore, a venit fostul meu iubit înapoi, implorându-mă că nu mă va mai părăsi niciodată, 3 luni mai târziu ne-am logodit și ne-am căsătorit, dacă aveți aceeași situație, contactați-l pe dr. wight, pe e-mailul său: wightmagicmaster@gmail.com. mulțumesc foarte mult, domnule, că mi-ați readus fostul iubit înapoi, adresa de e-mail a lui: wightmagicmaster@gmail.com.

    WhatsApp: +17168691327

    RăspundețiȘtergere
  16. Aceasta este o mărturie pe care o voi spune tuturor din lume. sunt căsătorit de 4 ani și în al cincilea an de căsătorie, o altă femeie a aruncat o vrajă pentru a-mi lua iubitul de la mine și soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe copii și am suferit de 2 ani până când am întâlnit un post unde ( zori de vrăjitoare) au ajutat atât de mulți oameni și am decis să încerc să mă ajute să-mi aduc înapoi soțul acasă și crede-mă, tocmai i-am trimis fotografia ei și a soțului meu și după 48 de ore așa cum mi-a promis după ce a făcut-o tot ce mi-a cerut să fac, am văzut o mașină condusă în casă și iată că era soțul meu și el a venit la mine și la copii, el plângea și mi-a cerut să-l iert, a promis să nu mai trăiască cu mine și cu copilul, dacă aveți orice provocare contactați rapid (zori de vrăjitoare) exemplu.
    1) vraja pentru a rămâne însărcinată.
    2) vrajă pentru a te reuni cu iubitul tău.
    3) vraja pentru a face pe cineva să se îndrăgostească de tine.
    4) vraja pentru a opri avortul spontan.
    5) vraja pentru a face telekinezie.
    E.T.C
    Contactați-o pe WhatsApp: +2348032246310
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  18. Salutare tuturor celor de pe acest blog, vreau să-mi mulțumesc Dr. Jasper. doctorjaspermagic@gmail.com marele vrăjitor care mă ajută să-mi recuperez fostul după ce am fost înșelat de patru vrăjitori care pretind că sunt adevărați și autentici, am contactat acest mare vrăjitor în punctul în care îmi pierd speranța că nu pot obține omul meu înapoi din nou, am făcut exact ce mi-a cerut acest om să fac și spre cea mai mare surpriză a mea totul se întâmplă așa cum acest mare vrăjitor mi-a spus că se va întâmpla. Omul meu, care nu m-a sunat în ultima lună, m-a sunat după ce Dr. Jasper Malo i-a făcut vraja asupra lui și chiar sunt surprins că există încă un vrăjitor grozav precum Dr. Jasper Malo, care este atât de puternic. Sunt foarte fericit astăzi că-mi văd bărbatul înapoi la mine și chiar mă iubesc mai mult decât oricând înainte de a-l întâlni. Nu mă voi ierta dacă părăsesc acest blog fără a lăsa adresa de e-mail a acestui mare vrăjitor pentru cei dintre voi care ar putea avea nevoie de ajutorul lui pentru a-l contacta. deci iată adresa de e-mail a acestui mare vrăjitor: doctorjaspermagic@gmail.com contactează-o acum și toate problemele tale vor dispărea pentru totdeauna

    RăspundețiȘtergere
  19. Soțul meu a cerut divorțul, dar cu ajutorul Dr. Dawn Acuna, eu și soțul meu trăim în pace, cu bucurie și fericire, Dr, Dawn acuna a ajutat-o ​​cu o vrajă de dragoste puternică care l-a făcut pe soțul meu să realizeze cât de specială sunt și acum mă tratează ca pe o regină și mă îmbrățișează toată noaptea, asta este ceea ce mi-am dorit vreodată de la soțul meu, datorită Dr. Dawn acuna, contact pe Whatsapp:{ +2348032246310 }
    *Dacă vrei să te împaci cu iubitul tău.
    *Dacă doriți ca plante medicinale să conceapă.
    *Dacă vrei un inel magic.
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
    *Dacă vrei să devii celebru în afacerea ta.
    Si altii,
    Îți promit 💯 la sută rezultat pozitiv, e sinceră, se ține mereu de cuvintele ei.

    RăspundețiȘtergere
  20. Fiecare problemă are o soluție atunci când întâlnești persoana potrivită! Nu vă fie teamă că există un magician excelent și un rezolvator de probleme spirituale care este capabil să vă pună capăt problemei. Vreau să-l apreciez pe Dr fady pentru că mi-a restabilit căsnicia cu magia ei, După 1 an de despărțire cu soțul meu, cu ajutorul minunatului magician Dr fady soțul meu a venit acasă și acum suntem fericiți împreună definitiv, încă o dată vă mulțumesc pentru Dr Fady a vindecat, de asemenea, tot felul de boli și cum ar fi,

    1 DECLARAȚIE DE IUBIRE
    2 WIN S EX RETURN
    3 FRUCTE DE GOMS
    4 ANUNȚ DE PROMOVARE
    5 DECLARAȚIE DE PROTECȚIE.
    6 MAGIA AFACERILOR.
    7 DECLARAȚIE DE MUNCĂ BUNĂ.
    8 HIV SIDA.
    9 OPRIȚI AVORTAREA.
    10 MIROOD ANUNȚ DE ANUNȚ.
    11 CAUZĂ TELEKINEZĂ.
    LOTERIA ORTOGRAFĂ ȘI CAZUL JUDICIAL Contact Contactați-l pentru ajutor prin: drfady720@gmail.com
    WHATSAPP:+2349039422406

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt aici pentru a depune mărturie despre modul în care acest puternic vrăjitor numit Dr.DWAN m-a ajutat să-mi repar relația. Mi-a fost zdrobit când logodnica mea mi-a spus că nu mai este interesat să se căsătorească cu mine pentru că avea o aventură cu cealaltă femeie la care lucrează. Plângeam și plângeam în fiecare zi, până când a devenit atât de rău încât am apelat la Internet pentru ajutor, atunci când am citit o recenzie despre marea muncă a Dr.DAWN, apoi l-am contactat pentru ajutor pentru a-mi recupera iubitul, el m-a ajutat să fac o puternică (vrajă de dragoste de reconciliere) și spre cea mai mare surpriză a mea, după 48 de ore în care am făcut vraja de dragoste, logodnica mea s-a întors în genunchi rugându-mă să-l iert. Acum suntem căsătoriți fericiți și toate mulțumirile sunt adresate Dr.DAWN Wonders pentru că m-ați ajutat să-mi salvez relația, puteți contacta Dr.DAWN prin adresa sa de e-mail: ( dawnacuna314@gmail.com )
    WhatsApp:+2349046229159/
    +3550685677099

    RăspundețiȘtergere
  22. Omul tău a spus brusc că vrea să divorțeze și tu nu ai vrut niciodată divorțul pentru că nu poți înceta să-l iubești. Atunci nu mai căuta, pentru că Lordul Voodoo, marele vrăjitor, este pentru tine. Când căsnicia mea s-a prăbușit, mi-a frânt cu adevărat inima și mi-a afectat chiar munca pentru că încă mă gândeam și nu mă concentram. Îmi iubesc cu adevărat soțul, așa că caut modalități de a-l recupera după ce am trăit separat câteva luni. Am dat peste mărturia unui bărbat care a spus că a putut obține o promovare cu ajutorul marelui vrăjitor Voodoo lord, așa că i-am luat legătura și l-am contactat. I-am explicat problemele căsniciei și m-a asigurat că lucrurile vor fi bine, am avut speranță și mi-a spus câteva lucruri care trebuie făcute pentru a-mi atinge scopul. I-am urmat instrucțiunile și astăzi trăiesc din nou fericit cu soțul meu, el este cu adevărat un mare vrăjitor. Contactați Voodoo Lord pentru orice fel de probleme de viață pe WhatsApp +2348097014925 sau e-mail: voodooconnect60@gmail.com. nu vei regreta că l-ai contactat.

    RăspundețiȘtergere
  23. Casa mea era plină de nesfârșite necazuri și nenorociri care au dus la un divorț pe care nu mi l-am dorit niciodată cu soțul meu. Totul s-a stricat și ne-am dus pe drumuri separate. Am încercat să merg mai departe, dar mi-a fost foarte greu pentru că încă îmi iubeam soțul și fiica mea plângea mereu pentru că voia să-și recupereze tatăl. Nu am avut de ales decât să caut ajutor, ceea ce m-a determinat să contactez VOODOO LORD după ce am văzut atât de multe comentarii bune despre munca lui. M-a asigurat că mă va împăca pe mine și pe soțul meu cu vraja lui de împăcare pe care va trebui să o facă. Mă bucur să spun că am obținut rezultatul dorit după 48 de ore, dragostea și fericirea au fost restabilite și ne-am reîntors împreună și această reuniune este pentru totdeauna. Mulțumesc lui VOODOO LORD pentru că a făcut o treabă foarte bună în salvarea familiei mele. Nu este niciodată prea ocupat să ajute pe cineva. Așa că luați legătura cu el acum dacă aveți nevoie de ajutor. e-mail-i voodooconnect60@gmail.com ...  Whatsapp: +2348097014925

    RăspundețiȘtergere
  24. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  25. DR DAWN ESTE UN SALVATOR DE VIAȚĂ ȘI VA ASIGUR.
    Numele meu este Loana Conga și sunt aici să mă alătur multor oameni de aici pentru a-i mulțumi Dr. DAWN pentru ajutor și gesturile amabile față de mine. Am avut o experiență teribilă de zdrobire cu soțul meu. M-a părăsit și am fost devastat și nu am găsit niciun ajutor să-l recuperez. La un moment dat am fost deprimat până am dat peste pagini în care oamenii au mărturisit despre modul în care dr. DAWN i-a ajutat. L-am contactat si nu a ezitat nicio clipa sa ma ajute si pe mine. Nu numai că mi-am recuperat soțul după 48 de ore, dar dragostea și fericirea și-au revenit mai bine ca niciodată. dr. DAWN este o personalitate minunată și nu-i pot mulțumi suficient pentru serviciul său altruist față de umanitate. contactați-l acum prin e-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2349046229159
    *Pentru vraja de dragoste.
    *Pentru a opri avortul spontan.
    * Pentru a ramane insarcinata.
    *Pentru a vindeca orice fel de boală.
    *Pentru a restabili pacea și fericirea în căsnicia sau relația ta.
    *Pentru a câștiga bilet la loterie.
    Si altii.

    RăspundețiȘtergere
  26. Salutare tuturor, sunt JENNIFER COLEMAN din Bronx New York SUA. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt pentru că mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul vrăjitorului Dr. DAWN. Este superb și unic, l-am cunoscut online și i-am spus despre problemele mele și apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr. DAWN este aici pentru a vă răspunde problemelor relaționale și altor activități umane, cum ar fi:
    1. Aducerea unui fost iubit înapoi la tine.
    2. Vrăjiți pentru a câștiga la loterie.
    3. Vindecă tot felul de boli umane.
    4. A făcut o vrajă pentru a găsi un loc de muncă bun, cu venituri mari.
    5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fertilitatea viermilor)
    6. Aruncă o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
    7. A aruncat o vrajă de protecție etc.
    Contactați-l direct pe WhatsApp la numărul: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Am văzut o mărturie minunată a Cristianei pe o pagină de reconciliere despre faptele bune ale Dr. DAWN. Nu am crezut niciodată, pentru că nu auzisem niciodată nimic despre un asemenea miracol. Nimeni nu m-ar fi putut convinge de asta până când Dr. DAWN a făcut o lucrare minunată pentru mine care mi-a restabilit căsnicia ruptă după 9 luni de separare. Am fost cu adevărat șocată când soțul meu a căzut în genunchi, cerându-mi iertare pentru ca să-l accept înapoi. Sunt foarte lipsit de cuvinte pe care să le folosesc pentru a-mi arăta aprecierea Dr. DAWN pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru întreaga mea familie. Suntem fericiți împreună și este pace în casa mea. Toate acestea sunt posibile datorită vrajei sale de reconciliere. Contactați-l acum pentru orice fel de ajutor de care aveți nevoie prin Whatsapp/+2349046229159
    E-mail/ dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Ești îndrăgostit de cineva și el/ea nu-ți răspund gestul, ești frustrat din cauza unei despărțiri, atunci poți folosi asta pentru a atrage acel iubit înapoi în viața ta. Îți readuce fostul înapoi și ajută la rezolvarea căsniciilor rupte. Viața este prea scurtă pentru a fi nefericit. Gandeste-te la asta. Meriți cea mai mare fericire și dragoste, Dr. DAWN mi-a restabilit căsnicia și poate face același lucru pentru tine.

    Notă: acesta este total inofensiv și nu are efecte secundare, contactați Dr DAWN,
    dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  29. Soțul meu m-a lăsat cu doi copii, m-am simțit groaznic și aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost emoționat în tot acest timp pentru că copiii m-au tot întrebat unde este tata. Mulțumesc Dr. DAWN, pe care l-am cunoscut pe facebook care mi-a adus soțul acasă și a restabilit pacea între noi. Într-o zi fidelă în timp ce navigam pe internet am dat peste câteva mărturii despre Dr. DAWN și am simțit imediat nevoia să-i cer ajutor și acum mă bucur că mi-a ieșit totul până la urmă. Soțul meu este acasă acum cu copiii mei și nu a mai fost niciodată atât de multă dragoste și bucurie în casa mea până acum. Dacă aveți probleme similare,

    *Daca vrei sa ramai insarcinata.

    *Dacă vrei să restabilești pacea și fericirea în căsnicia sau relația ta.

    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.

    *Dacă vrei să oprești ghinionul sau ai nevoie de ritual pentru a prospera.
    Contactați Dr. DAWN, cu siguranță vă va ajuta,
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    WhatsApp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  30. Mulțumesc Dr DAWN pentru că m-ai ajutat să-mi aduc înapoi iubita cu vraja ta de dragoste. Sunt atât de încântat că trăim fericiți împreună acum, cu adevărat, vraja ta de dragoste este 100% garantată și nu are efecte secundare. Spectatorii de acolo, dacă treci prin probleme de relație, vă sfătuiesc să contactați Dr. DAWN pentru vraja lui de dragoste. Vă asigur că vraja lui de dragoste poate rezolva relația ruptă și problema inutilității într-o clipă de ochi. Iată detaliile lui email: dawnacuna314@gmail.com sau WhatsApp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  31. Doctor Dawn a promis că mă va ajuta să-mi aduc înapoi fostul soț, iar spre surprinderea mea, soțul meu s-a întors după 5 zile și acum trăim împreună în dragoste și fericire, el îmi ajută și prietenii, contactați Dr DAWN pentru ajutor: WhatsApp +2349046229159
    *Dacă vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit.
    *Dacă vrei să atragi pe cineva în viața ta.
    *Dacă aveți nevoie de ritual de curățare.
    *Dacă trebuie să rămâneți gravidă sau să tratați infertilitatea.
    *Dacă ai nevoie de o vrajă norocoasă pentru a câștiga.
    *Dacă doriți să restaurați proprietatea furată.
    Contactați-l pe WhatsApp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu am putut rămâne însărcinată timp de 9 ani după căsătorie,
    Eu și soțul meu am devenit atât de îngrijorați, încât am căutat diferite remedii pentru a rămâne însărcinată un an, până când m-am întâlnit cu doctorul DAWN, care o ajută pe cea mai bună prietenă a mea să rămână însărcinată atunci când nu a putut concepe,
    I-am explicat totul acestui medic și el a promis că mă va ajuta, i-am oferit tot ce mi-a cerut,
    Spre surprinderea mea am ramas insarcinata in 1 luna si 2 saptamani, acum am 2 copii frumosi, totul datorita doctorului DAWN,
    Contactați-l pentru,
    * iubesc magia
    * dacă îți dorești fostul înapoi
    * Opriți divorțul
    * Rupe obsesiile
    * vindecă accidente vasculare cerebrale și orice boli
    * vraja de protectie
    * probleme de infertilitate si sarcina

    WhatsApp: +2349046229159

    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost