02.02.2010

Ritual pentru spor in casa

Ritual pentru spor in casa
Cu o zi inainte de a face acest ritual, imprastie peste tot prin casa praf de scortisoara macinata. Lasa totul asa peste noapte, iar a doua zi matura dinspre interior spre exterior ( din ultima camera pana spre usa de la intrare). Pune apoi o lumanare alba in mijlocul unei farfurii; ia din faras putin praf care s-a strans dupa ce ai maturat si presara-l pe farfurie, in jurul lumanarii. Restul gunoiului arunca-l in afara casei, cat mai departe.
Fa apoi un amestec de dedergent lichid, amoniac, putina albastreala de rufe, un pic de sapun albastru ras si fiert in apa calda.Cu aceasta solutie spala apoi atent parchetul si covoarele, tocurile usilor si ale ferestrelor, apoi clateste totul cu apa curata.
Fa apoi un alt amestec din apa sfintita si putin parfum; pune intauntru doua monezi diferite, un lantisor de argint si un obiect de aur. Inmoaie in acest amestec o carpa curata si stropeste din nou prin casa, podele, pereti, mobila, tot.
Aprinde apoi lumanarea si putina tamaie intr-o lingura si treci prin toate camerele casei cu lumanarea si tamaia, spunand Tatal Nostru, rugandu-te la Dumnezeu sa-ti deschida poarta prosperitatii, norocului si fericirii.
Cand lumanarea a ars toata, sa cureti farfuria de ceara si de praful luat din faras si arunca-le cat mai departe de casa.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Bluehost